En farlig önskan av Beth Bracken och Kay Fraser

Boken jag läst är en spännande fantasyberättelse som handlar om Lucy och Soli. De är kompisar sen de var små och är än idag. De bor nära en skog. Den svarta skogen. Skogen är magisk. De säger att om man önskar sig något kan det bli sant. Lucy vet det men inte Soli.   Lucy är modig och Soli är försiktig. När de går till skolan tillsammans går Lucy före Soli. För Soli är rädd men inte Lucy.  Lucy föddes först och sen en vecka senare  föddes Soli. Soli och Lucy är kära i Aron. Soli såg Lucy kyssa Aron en dag. Soli blev ledsen och arg. Soli började springa hem genom den svarta skogen. Lucy sprang ifatt henne. De började bråka. Soli sa någonting och något hemskt hände! Vill du vi veta som hände läs boken! Det här är första boken av fyra om Lucy & Soli. Jag tyckte den är bra lätt och spännande.

Av Ida

———————————————————-

 Boken jag läst är en spännande fantasy berättelse som handlar om två tjejer som heter Lucy och soli. Problemet är att de är kära i samma kille. Lucy önskar att soli skulle försvinna. När de är ute och går i Svarta skogen försvinner Soli på ett mystiskt sätt.

Jag ger boken betyg av 5 därför att de spännande.

Hao

———————————————————

Boken jag läst är en spännande fantasyberättelse som handlar om två tjejer som var bästa vänner och kära i samma kille.

De två tjejerna heter Soli och Lucy. De är tretton år och de bor i en villa vid svarta skogen.

De var kära i samma kille som heter Aron. Lucy kysste Aron tre gånger. Soli blev jätte arg och ledsen när hon såg Lucy och Aron kysser varandra.

Soli har önskat att Lucy försvann. Då försvann Lucy.

Soli började leta efter Lucy.

Ja det finns en fortsättning men jag har inte läst den. Jag ger boken betyg 5 av 5 därför den var spännande, de var kära samma kille och det var inte mycket text.

Recensionen skriven av Mary

———————————————————

Author: Råssnäs 4 A

4A på Råssnässkolan har läst fantasy. Här är våra recensioner. Eftersom vi har läst böckerna i grupper är det flera recensioner till varje bok och ibland tycker vi olika. Kommentera gärna och berätta vad du tycker.

Lämna ett svar

Copyright © 2022 Bokblogg | Design by ThemesDNA.com
top