Vättar i väggen av Tony DiTerlizzi och Holly Black

Boken jag läst är en fantasy berättelsen som handlar om 3 syskon vid namnen:Simon, Jared och Mallory Grace. Berättelsen utspelar sig i början av 1900-talet.

En dag flyttar syskonen tillsammans med sin mamma till en gammal herrgård. Det är gammalt och mycket trasiga grejer där. Men väl där börjar det hända skumma saker, som lustiga ljud i väggen och Mallorys hår blir fast knutet i sängen. Syskonen hittar en gammal mathiss i köket som leder upp till ett lustigt rum. När Jared Grace åkte upp till rummet så hittade han en lapp. På lappen stod det följande: ” I kistan finns min hemlighet. I svaret åt all mänsklighet ” En dag hittar Jared en bok som leder till problem. Ifall ni vill veta fortsättningen och vad som orsakar problemen så får ni läsa boken.

 Jag tyckte boken var spännande och väldigt bra, så jag rekommenderar verkligen boken till er som tycker om fantasy.

 Bokrecensionen är skriven av: Mollie

 

Boken är en spännande fantasyberättelse som handlar om tre syskon, som heter Jared, Simon och Mallory Grace. Jared är mest nyfiken. Miljön är gammal och läskiga saker händer där. Syskonen flyttar till en gammal herrgård. Men syskonen hittar en gammal mathiss som leder till ett gammalt rum. Jared åker upp i rummet. Där hittar han en lapp där det stod följande:

I kistan finns min hemlighet i svaret att allmänt skicklighet. Jared hittar sedan en bok som leder till problem. Dom hör massor fotsteg i väggen. Sen åker han upp i mathissen igen, då ser han en liten figur som heter vätten. Läs boken om ni vill veta fortsätningen.

Jag ger bokens betyg  3.5 därför att den ibland var lite långtråkig.

Av Dani

Author: Råssnäs 4 B

Årskurs 4 På Råssnässkolan har läst fantasyböcker tillsamman Här är våra recensioner. Eftersom vi läste i grupper är det flera recensioner till varje titel. Ibland tyckte vi olika om böckerna. Vad tycker du? Kommentera gärna.

Lämna ett svar

Copyright © 2022 Bokblogg | Design by ThemesDNA.com
top